VÄLKOMMEN TILL TRENDSALES!

SKAPA EN GRATIS PROFIL HÄR
 
Gå på upptäcktsfärd bland mer än 900.000 garderober! Sälj, byt och köp secondhand-fynd och få känslan av den goda handel!  Varje månad upprättas mer än 500.000 annonser, så det finns något för varje smak.
 
1.
BESKRIV
DIN VARA!

Du kan skapa din annons här - eller via vår app. Välj kategori, skick och pris på din vara, och beskriv allt, som kan vara relevant för en köpare.

2.
BÄTTRE BILDER
- BÄTTRE FÖRSÄLJNING!

Bifoga tydliga bilder av varan och gärna på en enfärgad bakgrund. Som VIP-medlem kan du lägga till upp till 6 bilder - det kan öka din chans för snab försäljning.

3.
GENOMFÖR HANDLEN!

Motta dina pengar från köpare - det är tryggt genom vår handelsssystem TSpay - och skicka varan. Du kan skippa kön och köpa paketetikett hos Trendsales med rabatt.

1.
GÅ PÅ
UPPTÄCKTSFÄRD

Letar du efter en bestämd märken, ett bestämd item eller kanske en blå klänning? Använd sökningen till att avgränsa de tusentals annonser.

2.
FRÅGA, BUD
OCH SHOP
3.
DEL KÄNSLAN AV DEN GODA HANDEL!

Du har get nytt liv till kläder, som behövde det. Prova kläderna, kram dem och älsk dem! Och kom ihåg att gi en glad smiley till din säljare och del känslan av den goda handel med #TSfynd

Svara annonsen om du har frågor till säljare. Lägga ett bud på varan eller klick "TSpay Köp nu", om du redan har blivit kär i varan. Köp genom TSpay och du kan tryggt motta varan som den är beskriven eller få tillbaka dina pengar.

TS: 
Trendsales

TrendsalesHandel: 
Skicka en begäran till köpare om en TrendsalesHandel via TS' eget handelssystem (nu TSpay)
 
VIP-medlem:
Betalt medlemskap som innebär en rad fördelar och funktioner. 
 
Omdöme:
Smileys, som anger köpares/säljares 'handelsbetyg'.
 
Support:
Bakom Trendsales sittar ett team supportrar redo att hjälpa våra medlemmar. 
 
PP:
Plus Porto
 
200,- inkl.
200 kr. inklusive porto
 
Prisfältet:
De flesta betraktar endast priset som vägledande. Det är olikt hur folk uppfattar prisfältet; några uppfattar det som ett minstapris, andre ser det som ett fast pris. Står priset som BUD, anger du ett bud til säljaren. 
 
Slå-till-pris:
Anger säljaren ett slå-till-pris betyder det med andra ord, att en handelsavtal ingås, om det angivna priset inlöses. 
 
Köp Nu:
Har säljaren tillagt en "Köp Nu"-knapp blir priset automatiskt betraktad som ett slå-till-pris. Som köpare kan man nemligen således betala för varan direkt. 
 
Följ:
Man kan välja att följa annonser, då får man automatiskt skickat ett mail eller notifikation varje gång något händer på annonsen. 
 
 

SÅ SÄLJER DU PÅ TRENDSALES

SÅ KÖPER DU PÅ TRENDSALES

TRENDSALES SLANG FÖR NYBÖRJARE!

SKAPA DINA ANNONSER HÄRGÅ PÅ UPPTÄCKTSFÄRD HÄRTILL FRAMSIDAN

Helt enkelt, vad? Lycka till med din försäljning :-)

© Trendsales ApS · Langebrogade 6E ⋅ 1411 København K · CVR-nr. 2798 4169