GÅ TILL FRAMSIDANSKAPA GRATIS PROFIL
“Jag är hemmagående mamma till tre barn och bor i USA. De extra pengar jeg får genom att sälja på Trendsales gör att vi nästan varje år kan resa till Danmark och besöka vår familj."
Användernamn: jeanettecelina

TS'ERE OM TRENDSALES

“Jag började sälja på TS i Okt. 2010 - för sköjs skull - men nu kan jeg inte klara mig utan TS! Jag kommer i kontakt med många (och för det mesta) snälla människor."
Användernamn: elin50

 

“TS är det mest enkla sätt at sälja begagnade kläder - det är som att vara på loppis året runt och hela dygnet. Ofta söker jag specifikka kläder, som inte längre går att få i butikkerna, men på TS hittar jag det."
Användernamn: n.haslund

 

“Jag har tre barn, som jag älskar att köpa kläder till och därför betyder det mycket, att jag kan sälja kläderna igen, när barnen inte längre använder dem - så att det är flera pengar att köpa nya kläder med. Trendsales är i övrigt det mest enkla stället att sälja begagnade kläder och barnkläder av de många alternativer." 
Användernamn: mettebrink

 

© Trendsales ApS · Langebrogade 6E ⋅ 1411 København K · CVR-nr. 2798 4169

TILLBAKA TIL FRAMSIDAN


OM TRENDSALES 

 
 
Trendsales är Skandinaviens största secondhand community för kläder. Tillsammans med mer än 900.000 användare skapar vi den goda handel, där preloved kläder blir till guld hos en ny ägare. Vår plattform erbjudar köp och försäljning av mer än 700.000 annonser, där köpare och säljare träffas med ett gemensamt syfte att dela secondhand-glädjen. 
 
Trendsales fungerar som kontaktförmedlare mellan säljaren, som inte använder kläderna i sin garderob och köparen, som jaktar det goda fynd. Det gäller oavsett om det är en klänning, stol eller telefon - det finns mer än 200 kategorier! Majoriteten av varorna är secondhand, men även enskilda personer och företag säljer nya och oänvända märkesvaror. 
 
Trendsales erbjuder vårt eget handelssystem TSpay, så att du kan handla enkelt och säkert. Vi erbjuder också VIP till dig, som önskar flera fördelar. Men anners är det alldeles gratis att ha en profil och bli del av Skandinaviens största community för kläder! Vad väntar du på då? 
 
 
 
 
Trendsales ägs av bolagen Mets ApS och Tamedia AG och drivs dagligen av ca. 50 anställda, som hela tiden arbetar på att skapa den bästa handelsplattform till dig!

 

SKAPA DIN PROFIL GRATISTILLBAKA TIL FRAMSIDAN